تاریخچه AAC

معرفی بلوک های بتن هوادار اتوکلاو شده (AUTOCLAVED AERATED CONCRETE) AAC

 

بلوک هوادار اتوکلاو شده نوعی بلوک سبک با کارایی بسیار بالا می باشد که در اروپا بیش از ۹۰ سال از عمر آن می گذرد. این نوع بلوک در سراسر دنیا و در اکثر ساختمان های اداری، صنعتی، مسکونی و بیمارستان ها و … مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این نوع بلوک به دلیل کاهش هزینه های تمام شده بنا، از لحاظ اقتصادی نسبت به سایر مصالح ساختمانی، ارزان تر و مقرون به صرفه می باشد. بلوک هواداراتو کلاو شده در مقایسه با سایر محصولات دارای خصوصیات بارزی مانند سبکی، عایق بودن در برابر صوت و حرارت، سهولت استفاده، شکل پذیری، کاهش اتلاف انرژی، مقاومت در برابر آتش، عمر زیاد، تاب فشاری بالا و سایر ویژگی­های منحصربفرد است و به دلیل سبکی و نصب آسان قطعات باعث افزایش سرعت احداث بنا شده و کمک شایانی به سازندگان و انبوه سازان در بازارهای اروپا و آمریکا کرده است و همچنین در آسیا نیز توسعه یافته است. با توجه به مزیت های ویژه، این محصول نگرانی­های مشاوران ساختمانی، پیمانکاران و مهندسان معمار را جهت سازگاری با شرایط محیطی بر طرف می سازد. هم اکنون در سراسر جهان بسیاری از شرکت ها مشغول تولید این محصول می باشند. ما نیز مفتخریم با تولید این نوع محصول پا در عرصه تولید مصالح نوین گذارده و در تلاشیم تا در حد توان خود صنعت ساختمان کشور را در راستای بهینه سازی یاری دهیم.

بتن گازی یک نوع بتن سبک است که در ساختمان‌ها به عنوان یکی از مواد سازنده استفاده می‌شود. این نوع بتن با دارا بودن حجمی بسیار بالا از گازهایی مانند باد و یا هیدروژن ساخته می‌شود که پس از خنک شدن، در آن حفره‌هایی را ایجاد می‌کنند که باعث وزن کم و سبکی بتن می‌شود. بتن گازی دارای خواصی مانند مقاومت بالا در برابر آتش، عایق حرارتی و صدا، مقاومت در برابر زلزله و نفوذ آب نیز می‌باشد. همچنین، هزینه تولید این نوع بتن نسبت به بتن معمولی کمتر است و برای ساختمان‌های بلند و یا پل‌ها نیز بسیار مناسب است.

استفاده از بتن گازی در ساختمان‌ها باعث صرفه جویی در هزینه‌های ساخت و ساز، کاهش وزن سازه‌ها و افزایش پایداری ساختمان‌ها در برابر زلزله می‌شود. همچنین، با توجه به خواص عایق حرارتی و صدا، استفاده از بتن گازی در ساختمان‌های مسکونی و تجاری باعث می‌شود که مصرف انرژی برای سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی کاهش یابد و از محیط زیست نیز مراقبت شود. با توجه به اینکه بتن گازی دارای وزن کمتر و مقاومت بیشتری نسبت به بتن معمولی است، در ساختمان‌های بلند نیز می‌توان از آن استفاده کرد تا هزینه‌هایی مانند استفاده از جرثقیل و نیروی انسانی برای حمل و نقل بتن کاهش یابد.